Ei-haluttujen sähköpostien (roskapostin) estäminen

Jos saat suuren määrän roskapostia, suosittelemme että otat käyttöön Roskapostin esto -komponentin ja asetat Optimaalinen tietoturvatason.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Näin voit ottaa Roskapostin eston käyttöön ja määrittää optimaalisen tietoturvatason:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Tietosuoja-asetukset-osio.
  4. Valitse Roskapostin esto -komponentti.

Näyttöön tulevat Roskapostin eston asetukset.

5. Ota Roskapostin esto käyttöön vaihtokytkimellä.
  6. Varmista, että Tietoturvataso-osiossa on valittuna Optimaalinen tietoturvataso.

Roskapostin estoon pätevät seuraavat rajoitteet:

Roskapostin esto on poistettu käytöstä kun päivität uudempaan sovellusversioon. Voit ottaa komponentin käyttöön manuaalisesti.

Joissakin sovellusversioissa, jotta roskapostin esto -komponentti voidaan ottaa käyttöön, sinun on hyväksyttävä lausekkeen ehdot roskapostin torjunnasta.